Амбър Хърд заяви, че проблемите в живота й, през които е

...
Амбър Хърд заяви, че проблемите в живота й, през които е
Коментари Харесай

Нещата, през които преминах, няма да спрат кариерата ми: Амбър Хърд

Амбър Хърд заяви, че проблемите в живота й, през които е " минала ", в това число нашумялото многомилионно дело с някогашния й брачен партньор Джони Деп, " сигурно няма да спрат кариерата ми ".

37-годишната актриса призна, че е трябвало да научи с времето, че не постоянно " управлява историите, които другите хора основават " към нея, само че се зарече, че това няма да я спре, написа " Daily Mail ".

Амбър още веднъж се концентрира върху личната си кариера и беше на филмовия фестивал в Таормина в Сицилия тази седмица, с цел да популяризира първия си огромен филм след процеса, озаглавен " В огъня ".

Най-новият план на Джони - " Жана дьо Бари ", също трябваше да бъде показан на кино форума. Но Амбър разкри пред " Deadline ", че е била на фестивала, с цел да поддържа кино лентата, в който тя взе участие и нищо друго.

" Голямото нещо, което трябваше да науча беше, че не управлявам историите, които другите хора основават към мен. Това е нещо, което евентуално ще оценя като благословия след време. Точно в този момент просто някак си желая да не хвърлят толкоз доста камъни по мен. Тук съм, с цел да поддържа един филм. И това не е нещо, за което мога да бъда съдена ", сподели тя. 

Новият филм на Амбър се развива през 1899 година (също като новия на Деп е в епоха) и споделя са 38-годишна американска психиатърка, който е призована да позволи случая на смутено дете в Колумбия след тежки обвинявания, че детето в действителност е Дяволът.

В момента Джони Деп се радва на хорската обич, с която го обсипват почитателите по време на турнето на Hollywood Vampires.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР